Στο Paradise Beach Thassos μπορείτε να έρθετε είτε με δικό σας όχημα είτε με λεωφορείο από Λιμένα ή Λιμενάρια. Απέχει 22 χλμ από το Λιμένα, και 28 χλμ από το Ποτό. Η πρόσβαση στη παραλία γίνεται από δύο χωμάτινους δρόμους που συναντούν το κεντρικό οδικό δίκτυο. Μπορείτε με το όχημα σας, να κατεβείτε και να παρκάρετε στο παρκινγκ του Paradise Beach Thassos ή παραπλεύρως του δρόμου. Επίσης με το λεωφορείο που κάνει το γύρο του νησιού μπορείτε να κατέβετε στη στάση που κάνει σε μια από τις δύο εισόδους της παραλίας και να κατέβετε ακόμα και με τα πόδια.Το Paradise Beach Thassos βρίσκεται στη νότια πλευρά της παραλίας.

Με αεροπλάνο

Η Θάσος δεν έχει αεροδρόμιο αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας που βρίσκεται έξω από την Χρυσούπολη. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο, πηγαίνετε με ταξί στο λιμάνι της Κεραμωτής. Από εκεί, με φέρυ μποτ, φτάνετε στο λιμάνι του Λιμένα. Έπειτα συνεχίζετε με κατεύθυνση προς Παναγία και Ποταμιά. Μετά από λίγο θα φτάσετε στα Κοίνυρα από όπου η παραλία Παράδεισος απέχει μόλις 2 χλμ. Θα βρείτε τις δυο εισόδους προς την παραλία στρίβοντας αριστερά στις σχετικές πινακίδες. Το Paradise Beach Thassos βρίσκεται στη νότια πλευρά της παραλίας.

Για να έρθετε στη Θάσο από Καβάλα

Φτάνετε στο λιμάνι της Καβάλας με δικό σας όχημα ή με λεωφορείο από τις μεγάλες πόλεις της β. Ελλάδας. Από εκεί, με φέρυ μποτ, φτάνετε στο λιμάνι της Σκάλας Πρίνου. Έπειτα συνεχίζετε με κατεύθυνση το Λιμένα και στη συνέχεια προς Παναγία και Ποταμιά. Μετά από λίγο θα φτάσετε στα Κοίνυρα από όπου η παραλία Παράδεισος απέχει μόλις 2 χλμ. Θα βρείτε τις δυο εισόδους προς την παραλία στρίβοντας αριστερά στις σχετικές πινακίδες.Το Paradise Beach Thassos βρίσκεται στη νότια πλευρά της παραλίας.

Για να έρθετε στη Θάσο από Κεραμωτή

Φτάνετε στο λιμάνι της Κεραμωτής με δικό σας όχημα ή με λεωφορείο από Καβάλα, Ξάνθη ή Χρυσούπολη. Από εκεί, με φέρυ μποτ, φτάνετε στο λιμάνι του Λιμένα. Έπειτα συνεχίζετε με κατεύθυνση προς Παναγία και Ποταμιά. Μετά από λίγο θα φτάσετε στα Κοίνυρα από όπου η παραλία Παράδεισος απέχει μόλις 2 χλμ. Θα βρείτε τις δυο εισόδους προς την παραλία στρίβοντας αριστερά στις σχετικές πινακίδες. Το Paradise Beach Thassos βρίσκεται στη νότια πλευρά της παραλίας.

Paradise Beach Thassos © 2013 | Σχεδιασμός και SEO από την Artinweb, Thassos